Kurumsal


 

Vizyonumuz

Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın koşulsuz tatmin ve memnuniyeti ile verdiğimiz tüm hizmetlerde en iyisi olmaya devam ederek örnek şirket olmak

Misyonumuz

* İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz, hizmet sonrası sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak.

* Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak,

* Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak,

* Çalışanlarımızın tatmini ve moral değerlerini arttırmak,

* İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek,

* Bilgi çağının getirdiği yeni ve kaçınılmaz gerçekler doğrultusunda, çözüm ortağı kimliğiyle işletmelerin ihtiyaçlarına görerek bakmak ve anlayarak çözmek için yönlendirici ve yönetici çalışmaları danışmanlık esasları ışığında gerçekleştirmek.

Değerlerimiz

İlke ve Değerlerimiz…
* Evrensel ahlaki değerler (Saygı, Sevgi, Güven, Dürüstlük, Sabır, Adalet, Anlayış ve Hoşgörü, … vb.) konusunda tutarlı davranırız.
* Rekabet güçümüzüm kaynağı çalışanlarımızdır.
* Çalışanlarımız, Müşterilerimiz, Tedarikçilerimiz ve toplumumuzla ilke ve değerlerimiz çerçevesinde güven ortamı oluştururuz.
* Takım ruhu içinde başarılarımızı takdir ederek, sorunların oluşmasına fırsat tanımayız, çıkabilecek sorunlarda çözüm odaklı davranırız.
* Oluşturduğumuz projeleri zamanında ve zorluklardan yılmadan birbirimizi yücelterek ve destekleyerek başarıyla bitiririz.
* Sürdürülerilir ticari başarıya odaklanarak sürekli olarak gelişmeyi hedefleriz.
* Sorumluluk gerektiren bir konumda olan bizler, görevlerimizi yerine getirmede, sorunlara daima en yakın ilgi gösterir, özgür ve yaratıcı bir yaklaşım içinde inceler, pratik ve geçerli çözümler üretiriz.
* Çevre ve toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olduğumuzun bilincindeyiz.

Kalite Politikalarımız

Kalite Politikamız genel şirket politikaları ve hedefleri ile uyumlulaştırılarak hazırlanmıştır. Aşağıda belirtilen kalite politikamız, tüm iş arkadaşlarımızın benimseyeceği ve doğrultusunda çalışacağı prensip ve hedefleri içerir.

Politikamız…
* Tüm projelerimizi eğitilmiş ve ekip çalışması içindeki personelimiz ile sürdürüp geliştirmek,
* Kayıpları azaltmak,
* Müşteri memnuniyetini arttırmak, müşterinin beklediği kaliteyi, maksimum müşteri memnuniyetini, her türlü esnekliği göstererek ve müşterilerimizin acil ihtiyaçlarına derhal cevap vererek sağlamak,
* Düşünce ve davranışlarımızda açıklık ve dürüstlük prensiplerini benimsemek,
* Tedarikçilerimizle kalite bilinciyle çalışmak, temel prensiplerimizdendir,
* Faaliyetlerimizin etkinliğini sürekli geliştirmek ve iyileştirmektir.